2105912493 - 6974725064

Πληροφορίες Αποστολών

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  1. με αντικαταβολή
  2. μέσω paypal
  3. με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express
  4. με τραπεζικη καταθεση

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Αποστολές

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται απο την εταιρεία μας με την Acs courier και παραδίδονται στο χώρο σας το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και σε παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 15:00, η παράδοση γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Το κόστος αποστολής είναι 3€ για παραγγελίες μέχρι 70€, ενώ για παραγγελίες άνω των 70 δεν επιβαρύνεστε με κανένα επιπλέον έξοδο.

Για πληρωμές μέσω paypal και μέσω πιστωτικών καρτών το κόστος αποστολής είναι 2.50€, ενώ για παραγγελίες άνω των 60€ δεν επιβαρύνεστε με κανένα επιπλέον έξοδο.

Σε πόλεις όπου δεν υπάρχει κατάστημα της Acs, η παράδοση γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα.


TOP